copyright tony kristoffersen photography 2018

Litt om meg & Mine tjenester

Tony Kristoffersen Photography 2019

Min lidenskap for foto begynte tidlig, så langt tilbake at jeg ikke husker nesten når men det var en gang på midten av 70 tallet eller før. Jeg begynte med foto og mit første kamera som var et canon kamere, hvilke type det var husker jeg ikke men det var ikke noe digitale greier. Siden jeg fikk tak i mit første kamera så har jeg fulgt utviklingen fra analogt til digitalt, jeg husker godt mit første digitale Nikon kamera som var en opplevelse, men kvalitet skal man ikke nevne. Jeg har drevet med reklamefoto, pressefoto, portrettfoto osv opp igjenom årene. Nå har jeg foto som hobby og jobb, kan det bli bedre ? jeg håper jeg kan leve av dette i mange år, men vil prøve å utvide litt med modellfoto og kansje få et studio med tiden, nå er det og bilfoto jeg håper å få gå i gang med før eller siden. Jeg driver pr i dag med 90 % eiendomsfoto/boligfoto men som sagt så håper jeg å dra mere ned på dette og få komme inn i et studio og drive med foto av bil og mennesker.

Skal dere selge bolig,bil eller båt ?

Når det gjelder boligfoto i dag så får jeg ikke sagt det nok at skal man selge så må man bruke proff fotograf som har erfaring med boligfoto og dronefoto og som har alle forsikringer i orden på dette feltet her. Det er svært få som gidder å gå på en visning hvor dem har sett rett å slett forferdelige bilder av søppelposer, masse nips på bad, stue og kjøkken og toalettlokket på vidt gap hvor man ser rett ned i doen. Bruk tid på boligen før salg ! Bruk fotograf å få flotte bilder, dette gjør folk lysten på å komme å se og jeg kan hjelpe dere på aller beste måte. Bruk fotograf også på bil eller båt, dette vil svare seg veldig mye !