copyright tony kristoffersen photography 2018

Litt om meg & Mine tjenester

Tony Kristoffersen Photography 2019

Min lidenskap for foto begynte tidlig, så langt tilbake at jeg ikke husker nesten når men det var en gang på midten av 70 tallet eller før. Jeg begynte med foto og mit første kamera som var et canon kamera, hvilke type det var husker jeg ikke men det var ikke noe digitale greier. Siden jeg fikk tak i mit første kamera så har jeg fulgt utviklingen fra analogt til digitalt, jeg husker godt mit første digitale Nikon kamera som var en opplevelse, men kvalitet skal man ikke nevne. Jeg har drevet med reklamefoto, pressefoto, portrettfoto osv opp igjenom årene. Nå prøver jeg meg på boligfoto og diverse reklamefoto, favoritten er båt og bilfoto men dette er det svært lite av. Drømmen er å få kunne leve av natur/landskapsfoto men det er ikke lett i dag, blir nok stort sett boligfoto på meg fremover.

Skal dere selge bolig,bil eller båt ?

Når det gjelder boligfoto i dag så får jeg ikke sagt det nok at skal man selge så må man bruke proff fotograf, som har erfaring med boligfoto og dronefoto og som har alle forsikringer i orden på dette feltet her. Det er svært få som gidder å gå på en visning hvor dem har sett rett å slett forferdelige bilder av søppelposer, masse nips på bad, stue og kjøkken og toalettlokket på vidt gap hvor man ser rett ned i doen. Bruk tid på boligen før salg ! Bruk fotograf å få flotte bilder, dette gjør folk lysten på å komme å se og jeg kan hjelpe dere på aller beste måte. Bruk fotograf også på bil eller båt, dette vil svare seg veldig mye ! Det nye nå er at vi og er 2 stk som har begynt lit med film av diverse prosjekter, trenger dere firma film, nye byggeprosjekter, diverse anledninger, reklame å diverse så kan vi prøve å hjelpe til.